kontrakt31927 Estate er virksomhed med dybe rødder indenfor ejendomsudvikling.

Tømrermester Hans Øvlisen var i starten af 1900-tallet en dygtig og driftig tømrer, som deltog i opførelsen af en række kendte bygninger i Aarhus-området. Han var bl.a. med til at opføre Skansepalæet og deltog i arbejdet med Marselisborg Slot. Da han i 1927 købte en halvpart i grunden beliggende Søndergade 66-68 tog han springet fra tømrermester til ejendomsudvikling.

Vores firmanavn 1927 Estate udspringer således i året, hvor den første ejendom blev føjet til porteføljen.

 

kontraktSønnen Viggo Øvlisen var med til at sætte præg på både firmaet og bybilledet i Aarhus, da han medvirkede til opbygning af Aarhus Statsgymnasium, Aarhus Vinterbane og i 1967 Hotel Marselis.

I dag tegnes selskabet af 4. generation Gitte Buus. I kulissen venter 5. generation og er klar til at tage over.

1927 Estate forener nyt og gammelt. Stolte håndværksmæssige traditioner knyttes med evnen til at tænke nye projekter og se muligheder overalt på ejendomsmarkedet.

Vores kernekompetencer ligger i byggeoptimering, markedsafdækning samt forhandling og sammensætning af entreprisekontrakter.
Vi udvikler og gennemfører solide ejendomsprojekter i samarbejde med private- og industrielle investorer fra ind og udland.

Vores samarbejdspartnere spænder fra anerkendte rådgivere og arkitekter til større udenlandske fonde. Vores projekter er kendetegnet ved god kvalitet, optimale planløsninger og flot arkitektur.

1927 Estate vil i 2019-2020 have en pipeline på over 100.000 byggerets-m2.